ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2017 13:47:25 - mezibecvan007

Po Schengenu se pohybuje 18 milionů ilegálů - co s nimi?

podle vyjádření ministra vnitra Chovance se Schengenem pohybuje 18 milionů ilegálů,o nichž nic nevíme. Tj. cca přes 3% populace tj. cca každý 30 člověk. Jaké připravuje EU řešení - deportace všech x legalizaci všech x kombinace x jiné řešení ? Proč ČR aktivně nenabídne např. letadla CASSA pro převoz ilegálů do zemí jejich původu? Info o počtu ilegálů viz. http://echo24.cz/a/iCstN/evropou-se-pohybuje-18-milionu-neevidovanych-lidi

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.11.2017 13:35:08 - Jan Veleba

 Obávám se, že je nikdo přesně nespočítá, ale to není až tak důležité, protože tu jsou, je jich tu mnoho a je zaděláno na trvalé problémy - ztrátu bezpečnosti obyvatel, napětí ve společnosti, prudký nárůst nákladů na tlumení terorismu, které budou chybět jinde.

No a co s nimi? Nic jiného než jejich identifikace a urychlená azylová řízení a pak jejich deportace. Tento proces je tak pomalý, obtížný (viz Německo), že naše předražené Cassy nebudou potřeba. Ostatně máme tuším dvě (?) a ty by toho moc neodvezly.

Poslední poznámka - spoluúčast ČR, třeba i technickou jak navrhujete, může rozhodnout až nová vláda. Tož si počkejme na Tomia, teď bude moct realizovat svoje sliby.