ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.07.2017 18:20:24 - Kuba z Litoměřic

odpověď

Dobrý den. Minulý týden jsem byl s rodinou v zahraničí, a proto vám odepisuji až dnes. Nevím, zda máte děti, ale očekávat ve 12 letech, že dítě ví, co chce, je naivní. Ale sleduje občas zprávy a hlavně hodně používá internet. Ono děti rády slyší, jen to, co se jim líbí a hodí a často i překvapí, kam na své argumenty chodí – dospělí se před nimi musí mít na pozoru, a to říkám jako rodič. Proto si myslím, že by měl prezident vážit svá slova. Jeho upřímné jednání to podle mě nesníží.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.07.2017 20:27:10 - Jan Veleba

 Dobrý den Kubo,

já s Vámi souhlasím, ale chybí mně tam druhá strana rovnice. Mám na mysli to, že dnes dospěla situace ve společnosti tak daleko, že v určitých kruzích není in ten, kdo si nekopne do prezidenta a jeho "pojmenování" se vymyká všemu, co tu dosud za jakéhokoliv režimu bylo. Připomenu výrazy, na které si vzpomenu - prase, ovar, ožrala atd. Připomenu i fyzické útoky na jeho osobu - masové házení vajec.

Nijak si nevzpomínám, že by někdo z jeho trvalých kritiků včetně politiků se k tomu vyjádřil a vyzval, aby se mírnili.Nikdo, ani předseda vlády, ani předseda Senátu, ani předseda Poslanecké sněmovny, ani předsedové parlamentních stran.

Dokonce si myslím, že některé akce proti přímo zvolenému prezidentu republiky organizoval americký velvyslanec. Jaký je Váš názor?