ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2016 8:51:22

PERLIČKY Z JEDNÁNÍ PRAHY 2 DNE 25. DUBNA 2016… ANEB TAKOVÉ TY NOTORIETY

PERLIČKY Z JEDNÁNÍ PRAHY 2 DNE 25. DUBNA 2016… ANEB TAKOVÉ TY NOTORIETY

Na programu 59 bodů. Vcelku provozní záležitosti, nějaké ty výprodeje bytů, veřejné zakázky a pronájmy. Nešvar přidávání bodů mimo program, k nimž nejsou dohledatelné podklady, stále trvá

a tak si je i zastupitelé bohužel musí vyžadovat prostřednictvím zákona 106. Tajemník úřadu nebyl ani na základě písemné žádosti schopen nápravy. Smutné, velmi smutné, ale na dvojce bohužel realita všedních dní pod vedením ODS. Na druhou stranu alespoň vždycky hned víme, na co je třeba se zaměřit. Ale zpět k dnešnímu programu Rady.

PIÁNA I ŠACHY BUDOU V ULICÍCH I LETOS - od 26. 4. 2016 do 31. 10. 2016. Na Míráku opět piano i šachy, na Karlově náměstí piano…tak si přijďte zahrát.

7. KVĚTNA BUDE KARLOVO NÁMĚSTÍ PATŘIT KARLU IV. v podání Jana Přeučila. Co tam ještě bude? Stánkový prodej občerstvení, ukázka historických řemesel, dětský program, kočár tažený koňmi, historická hudba a další kejkle. Tak pozor, pokud podobné masovky nejsou vaší krevní skupinou, Karláku se v té době raději vyhněte.

VÝPRODEJ RODINNÉHO STŘÍBRA POKRAČUJE! Další byty v jedenácti domech jde do frcu se slevami 43%. Opravdu to je obyvatelům neobecních bytů jedno? Opravdu si neuvědomují, že se tady prohospodařují i jejich majetky v zájmu udržení pochybné koalice? Věřím, že ne. Za pozornost stojí především dům Čelakovského sady 12, kde už si i vlastním hlasem dvěstěmetrový byt se slevou 43% koupila místostarostka Mazancová …a splnění 70% podlahové plochy, které je nutné pro zařazení na seznam k prodeji, je v tomto domě vcelku diskutabilní.

Multifunkční HŘIŠTĚ NA FOLIMANCE BUDE NOVĚ OTEVŘENO DO 22 HODIN. Konkrétně od 1. května do 30. září do 22:00 hod a od 1. října do 30. dubna do 21:00 hod. Změnu si vyžádali občané.

Program ČISTÁ DVOJKA BUDE LETOS STÁT PŘES MILIÓN KČ. Praha 2 dá polovinu, zbytek zaplatí sponzoři. Cílem ambiciózního programu je informovat a vzdělávat občany Prahy 2, povzbudit je k většímu zájmu o životní prostředí. Zapojit a motivovat je k aktivnímu přístupu při udržování čistoty a úklidu. Dlouhodobě podporovat aktivity zaměřené na zlepšování čistoty životního prostředí a kvality života a zlepšit informování obyvatel o systému nakládání s odpady. Chvályhodná aktivita…která by si ovšem zasloužila trochu progresivnější pojetí, nejen přípravu dalšího roku pomocí tlačítek CtrlC, CtrlV… škoda, ale i tak dobrá akce!

PRAHA 2 DARUJE STRÁŽNÍKŮM 14 FOTOAPARÁTŮ K DOKUMENTOVÁNÍ PŘESTUPKŮ v ceně 80.000, Kč. Tak pozor, ať se nedostanete do jejich hledáčku.

Krásné mrazivé jarní dny vám všem!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama