ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.05.2014 12:54:08 - dodo13

vyloučené lokality

Jak hodnotíte návštěvu některých ministrů na Šluknovsku? Myslíte si, že se nyní něco změní k lepšímu. jaké návrhy podpoříte vy a strana jako opozice, případně co navrhnete za sebe? Problém také je, že se počet míst, kde jsou problémy s nepřizpůsobivými, navyšuje. Neříkám, že je všude tak dramatická jako na Šluknovsku, ale problémy jsou i v řadě malých obcí, do kterých asi nikdo z vysokých politiků jen tak nezavítá. Co s tím uděláte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.08.2014 15:23:58 - Jana Hnyková

Dobrý den,

hnutí Úsvit předložilo návrh zákona o hmotné nouzi, který se nám bohužel nepodařilo ve Sněmovně prosadit. I přesto jsme připraveni podpořit návrh zákona o hmotné nouzi z dílny vládní koalice.

Já osobně jsem uspořádala společně s panem senátorem Zemanem schůzku starostů mikroregionu Tanvaldsko se zástupci úřadu práce, policie a jednotlivými poslanci. Zde jsme si předali informace o stávající situaci a hledali možná řešení, což považuji za mnohem důležitější, než projížďky zmiňovanými oblastmi.

Danou problematikou se samozřejmě budeme nadále zabývat.

Jana Hnyková