ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.01.2016 19:27:07

Pokus o likvidaci Evropy a „němý Sobotka“. Máme prý zaděláno na velký problém. Z

Pokus o likvidaci Evropy a „němý Sobotka“. Máme prý zaděláno na velký problém. Z

Reakce pro ty, kteří se v diskusi k rozhovoru ptají, proč je mě méně slyšet a proč jsem najednou přestala s upozorňováním na rozkrádání.

 

Přestala jsem rozkrývat velké formy rozkrádání prostřednictvím reportáží v České televizi již před více než deseti lety, neboť toto veřejnoprávní médium tehdy jednostranně zastavilo vysílání pořadů, které jsem točila a některé i moderovala. Jde o pořady Nadoraz, Za zdí, Případ pro reportérku, ale zejména Klekánice, jež skončily v roce 2004. Musím dodat, že Klekánice skončily nejen díky mým reportážím, ale také díky reportážím některým mých statečných kolegů. Pokud si chcete jeden z případů připomenout, hledejte na webu Krvavé oleje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama