ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2016 14:35:58 - didusin

Občanská organizace

Dobrý den, domníváte se, že je reálné zajištění občanské evidence běženců, jak to popisuji níže?
Jsem přesvědčen, že musíme průběžně monitorovat počty a umístění zejména muslimských přišelců, proto je nutno zajistit centrální evidenci , kterou bude zajišťovat občanská, nikoli vládní organizace. Toto ústředí by mělo přijímat od občanů informace, ověřovat je a následně zveřejňovat v médiích. Vše je nutno zajistit v předstihu, protože Brusel připravuje zákony, které omezí jakékoli aktivity směřující proti jeho záměrům.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.12.2016 11:53:20 - Jana Lorencová

Souhlasím prakticky se vším, co sám navrhujete. Žijeme v poněkud divné době, že? Jenomže to říká každá generace. Možná jste zaregistroval moje vystoupení ve Sněmovně na toto téma.  Já bych se přikláněla k tomu, aby ti, kteří opravdu pomoc potřebují, po  předem stanovené , dejme tomu roční, říkejme tomu zkušební lhůtě, složili něco jako slib věrnosti zemi, která  jim poskytla pomoc.Slib, že budou dodržovat její zákony a ctít její zvyklosti. Podle mne jich ale skutečnou pomoc potřebuje jen poměrně malé procento. Pokud jde o informovanost prostřednictvím médií, nevím, co na to říct, sám nejlíp vidíte, jak některá média o problému a že to problém je, informují.