ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.04.2016 23:15:42 - Docent

Šaškárna neziskových organizací

Dobrý den paní poslankyně, zajimá mě Váš komentář ke kauze tkzv. Křesťanských chudáků z Iráku, kteří hned jak mohou utíkají za Frau Merkel pro německé sociální dávky a bydlení. Úplně stejně dopadl podobný projekt v katolickém Polsku. Na druhou stranu je aspoň vidět jaké odporné lži, propagandu tady šíří nevládní neziskové organizace ve věci uprchlíků, kteří ve skutečnosti jsou jen nezák. ekonom. migranty.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.05.2016 10:41:05 - Jana Lorencová
 Když si čtu Vaši "otázku", musím dospět k názoru, že si na ni odpovídáte sám. A já musím s Vaší "odpovědí" souhlasit. V rámci tzv. korektního přístupu se k nám dostávají lidé, kteří nemají v žádném případě nárok na označení "uprchlík před válečným konfliktem". Občas mám pocit, že se chováme, resp. ti, kteří o tom rozhodují, tedy nevládní organizace, jako kandidáti na zbavení svéprávnosti. Chováme se, jako bychom ztratili pud sebezáchovy a zapomínáme, že je naší povinností chránit to, co vybudovali naši předkové. Ti tzv. uprchlíci se nám právem mohou vysmívat. Moje názory na toto téma jsou celkem zřetelné a jasné.