Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.12.2020 15:09:00

S radostí hlásím, že máme splněno

S radostí hlásím, že máme splněno

Komentář na facebookovém profilu k odeslání posledních mimořádných plateb 5000 korun na účty

 Sliby se mají podle mě plnit nejen o Vánocích. A já s radostí hlásím, že my máme splněno, ČSSZ dnes posílá poslední platby 5000 korun pro seniory, invalidní důchodce, sirotky, vdovy a vdovce. Zhruba do týdne by až tři miliony lidí měly mít svůj očekávaný příspěvek u sebe.

V první covid vlně se pomáhalo všem, ať už šlo o ošetřovné, Antivirus nebo MOPku. Proto jsme na podzim nemohli zapomenout na naši starší generaci a lidi s hendikepem. Senioři a invalidní důchodci mají hluboko do kapsy a 5000 navíc jim pomůže vyrovnat se s letošním rekordním zdražováním a nečekanými výdaji. A protože až milión seniorů má i přes navyšování penze důchod pod 14 000 korun, věřím, že jim finanční injekce v jejich smutku zvedne náladu a zlepší spaní.

Děkuji všem škarohlídům, „nevěřícím Tomášům“ a opozici za to, že mi svými negativními postoji dali ještě větší sílu tenhle boj vyhrát.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama