Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2011 13:40:31

Johnson Controls rozšiřuje svou investici v zóně Triangle

Johnson Controls rozšiřuje svou investici v zóně Triangle

V kraji tak přibude více než 400 pracovních míst.

Zástupce společnosti JC Interiors Czechia s.r.o., která v průmyslové zóně Triangle staví závod na výrobu plastových částí do automobilů, Miloslav Šponer a hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová podepsali smlouvu o nájmu a následné koupi pozemků ve Strategické průmyslové zóně Triangle. V kraji tak přibude více než 400 pracovních míst.
 
„Dnešním podpisem se potvrzují již dříve oznámené plány společnosti JC Interiors Czechia s.r.o., dceřiné společnosti Johnson Controls, rozšířit svůj připravovaný podnik. Tím společnost vytvoří do konce roku 2014 dalších 480 pracovních míst k původním 150, které garantovali před rozšířením,“ připomněla hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová, „Ústecký kraj se dlouhodobě snaží Triangle přiblížit novým investorům a o dobré připravenosti naší zóny svědčí vzrůstající zájem investorů.“ „Volba lokality je pro naši společnost strategickým rozhodnutím. SPZ Triangle splnila všechna naše kritéria i očekávání, proto dnes můžeme stvrdit rozšíření našeho původního záměru,“ dodala ředitelka závodu v SPZ Triangle Lenka Čížová.

Za Ústecký kraj smlouvu o budoucí smlouvě o koupi nemovitosti s investorem podepsala hejtmanka Jana Vaňhová, za společnost JC Interiors Czechia s.r.o. svůj podpis připojil její jednatel Miloslav Šponer. Vedle něj se dnešního slavnostní aktu zúčastnili také Operations Director for Europe Wolfgang Engelhardt a ředitelka závodu Lenka Čížová.  

Nový podnik na Trianglu bude v rámci skupiny Johnson Controls patřit do divize Automotive a bude vyrábět plastové části interiérů osobních vozidel, konkrétně palubní desky a dveřní výplně.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama