Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.01.2012 11:56:42

Práce hasičů byla oceněna

Práce hasičů byla oceněna

V pondělí 9. ledna přijala hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová ve své pracovně představitele krajských dobrovolných i profesionálních hasičů.

Pavel Doubrava, starosta Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Ústeckého kraje, předal hejtmance pamětní medaili k dvacetiletí Hasičské vzájemné pojišťovny a především ji informoval o práci ústeckého sdružení. Z prostředků krajského úřadu dostali dobrovolní hasiči  techniku ke školícím účelům a na 11. únor připravují krajské setkání. Na ústeckém krajském úřadu se jej zúčastní i Jana Vaňhová a poděkuje našim dobrovolným hasičům za jejich podíl na ochraně i záchraně majetku a životů našich občanů. Setkání byl přítomen rovněž Jiří Čermák, pracovník krizového řízení odboru kancelář hejtmana.

Týž den jednala hejtmanka s ředitelem Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje plk. Romanem  Vyskočilem. Ten ji seznámil s aktuální situací v HZS, s prácí profesionálních hasičů i s úkoly jednotlivých územních odborů a  krajského ředitelství. V současné době hledá HZS cesty k dovybavení profesionálních hasičských sborů novou výškovou technikou. V našem kraji je spousta sídlišť s panelovou zástavbou a v případech požárů je zde výšková technika nezastupitelná. Proto také osloví hejtmanka Jana Vaňhová ministra vnitra J. Kubiceho, aby jeho rezort uvolnil finanční prostředky na nákup nové moderní výškové techniky pro HZS ÚK. Jednání se zúčastnil také Aleš Konopásek, zástupce ředitele krajského úřadu a vedoucí odboru kancelář hejtmana.

Připravil Mgr. Zbyněk Šebesta,
oddělení tiskových informací,
kancelář hejtmana Ústeckého kraje
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama