Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2012 13:13:11

Spolupráce ČSSD s Paroubkem je nyní již nereálná

Spolupráce ČSSD s Paroubkem je nyní již nereálná

Ačkoli jsem v předvolebních debatách nevyloučila povolební vyjednávání s žádnou demokratickou politickou stranou, dnes vylučuji jakoukoli spolupráci s Jiřím Paroubkem.

 Zoufalství Jiřího Paroubka z nízkých předvolebních preferencí podle Českého rozhlasu a České televize, které ho vyloučily z politických debat a jeho nové straně nedávají šanci uspět v krajských volbách (průzkumy uvádějí pouhé cca 3 % hlasů), v něm vzedmulo další vlnu agrese vůči všem, především pak ČSSD. Nyní se již neštítí ničeho – bezostyšně a lživě všechny napadá, jak má ve zvyku, manipuluje s fakty i veřejností a slibuje věci, o kterých již nyní dobře ví, že je nemůže splnit. Jde o čiré zoufalství.

Ačkoli jsem v předvolebních debatách nevyloučila povolební vyjednávání s žádnou demokratickou politickou stranou, dnes vylučuji jakoukoli spolupráci s Jiřím Paroubkem. Nejenom vzhledem k jeho agresi a negativní kampani vůči ČSSD, ale také vzhledem k řadě nezodpovězených otázek vztahujících se k jeho osobě, jako je téměř likvidační zadlužení ČSSD, jeho náhlé zbohatnutí na prodeji knih, netransparentní financování jeho současné předvolební megakampaně nebo podivný nákup vily v Řecku. Dveře možné povolební spolupráce se v jeho případě zcela uzavřely.

Stále však platí, že ČSSD je připravena vyjednávat o povolební spolupráci s jakoukoli sranou, která pomůže naplnit její levicový volební program..

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama