ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.06.2015 17:02:00

Věnovali jsme se obraně práv lidí, pronásledovaných v Rusku

Věnovali jsme se obraně práv lidí, pronásledovaných v Rusku

Poslanci TOP 09 a STAN, kteří vytvořili největší českou delegaci v Evropském parlamentu, už více než rok výrazně ovlivňují dění v EU.

 Obrana lidských práv je jedním ze základních témat, kterým se europoslanec Jaromír Štětina zabývá. „Věnovali jsme se obraně práv lidí i skupin pronásledovaných a utlačovaných režimem v Rusku, válečným konfliktem na Ukrajině i na Blízkém Východě. To je to základní a lidské, co můžeme pro občany za hranicemi Evropy udělat,“ míní europoslanec Jaromír Štětina, který se i díky svým aktivitám dostal na seznam Evropanů, kteří mají od Putinova režimu zákaz vstupu do Ruska. Aktivně vystupoval například při rezolucích odsuzujících vraždu Borise Němcova či věznění Nadi Savčenko.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama