Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2016 16:53:23

Je policie tak neschopná, nebo to je jinak?

Je policie tak neschopná, nebo to je jinak?

V posledních měsících se hysteričtí sluníčkáři snaží zviditelnit útoky na policii. Prý je šikanuje. K tomu se přidává prostoduchá opozice v čele s lidmi z TOP 09, což je podobný sbor mutantů jako ODS, ale ještě žlučovitější.

 

 Je policie tak neschopná, nebo to je jinak?

V posledních měsících se hysteričtí sluníčkáři snaží zviditelnit útoky na policii. Prý je šikanuje. K tomu se přidává prostoduchá opozice v čele s lidmi z TOP 09, což je podobný sbor mutantů jako ODS, ale ještě žlučovitější.                                                                                                  Snaží se prezentovat jako údajné oběti policejní šikany. Nemusíme si říkat, že to je primitivní, ale plánovité, prakticky dennodenní. Je to snaha o kampaň. Chtějí, se tím v očích veřejnosti prezentovat jako andělé šmrcnutí nevinností a genialitou, na které útočí bestiální drak stupidních policejních uniforem.                                                                                     Psychologicky je velmi jednoduché útočit na státní moc, protože jde o společenství, které má právo kontrolovat, evidovat, posuzovat, předávat k dalšímu šetření včetně trestání atp. Jde tedy o společenství lidí, kterému se a priori nevěří. Tomuto hodnocení se říká vytváření konspirativních teorií a sluníčkářům tyto teorie náramně chutnají a proto si v nich náramně libují!

Sluníčkáři, a k nim účelově přifaření pravdoláskaři z TOP 09 a částečně i z ODS, kvičí, protože vědí, že jsou prakticky nepostižitelní. Každý má právo šířit konspirativní teorie o tom jak jsou mistr vnitra, policejní prezident a policajti hnusní a blbí a tudíž absolutně neschopní.                                                                                                                        S pomocí konspiračních názorů uděláte i z Ježíška pedofila a ze Santa Clause taktéž.  Jakýkoliv protest, kde zasahuje policie, a musí od sebe oddělit dvě skupinky hysteriků, je signálem, že policajti jsou prasata? Vyvrcholilo to při nedávné návštěvě čínského císaře a jeho dvora u českého Zemana.                                                                                              Pokud někdo projevuje politický primitivismus, jsou to lidé z TOP 09, toho hlavního asi jmenovat nemusím, část lidí z ODS a sluníčkářstvím nasáklé okrajové bludičky z  KDU-ČSL, ČSSD a ANO.

Jsem přesvědčen, že policie se snaží jednat a jedná natolik korektně, že to je až na úkor její akceschopnosti a spravedlnosti. A přesto úchylkové sluníčkářského ražení policii a její čelní představitele stále obviňují. Proč a na čí pokyn? Myslím, že na obě otázky je odpověď velmi jednoduchá. Nalezneme jí na adrese Tržiště 15, Praha

                                                                                              Jaroslav Doubrava

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama