Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.11.2016 12:40:47 - Jan Štrobl

Poděkování.

Pane senátore, chtěl bych Vám poděkovat za vaše normální názory, tolik důležité pro dnešní hloupou dobu. Hloupou říkám jenom podle posledních událostí kolem pana Bradyho a k podněcované nenávisti vlastními sdělovacími prostředky vůči vlastnímu prezidentovi. Nejsem žádný zemanofil, ale před státnickými kroky současného prezidenta se skláním. To ti dva předtím nikdy nedokázali (po r.1989), jenom figurky. Obrazně - pana Gotta také asi zrovna nemusím (nevím, nikdy jsem se s ním osobně nesetkal), ale jeho skladby mám vyloženě rád, rád jeho poslouchám a nahrávám si je k dalšímu poslechu. Rozumíte?
Vaše jméno si budu pamatovat po přečtení Vašich názorů. Je dneska málo lidí, kteří dokáží nezkresleně svůj názor vyjádřit, bez ohledu na politickou příslušnost. Vy citujete Wericha: "Když už člověk jednou je....atd." Já ocituji Johanna Wolfganga von Goethea: "Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří falešně věří, že jsou svobodní."
Náš zpitomělý národ potřebuje lidi, jako jste Vy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.12.2016 11:10:50 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý den. To já musím poděkovat za Váš názor na mou práci. Velmi si ho vážím. Plně souhlasím s tím, že ty trapné tanečky kolem Bradyho byly namířeny proti našemu řádně a národem zvolenému prezidentovi. Prezidentovi, pro kterého je vlastenectví stále platným pojmem, který dává, když ne na první, tak jistě ne jedno nejpřednějších míst. To je asi našim sluníčkářům nejvíc trnem v oku. Sdělovací prostředky? Hanba mluvit. Zejména ČT placená námi. Ta by přece měla především být objektivní a nestranná! Víme že není. Nevíme ale, jak je možné, že to kompetentní orgány nechtějí vidět a řešit. S výrokem Goethea plně souhlasím. Že jsme svobodní je jen falešný pocit. A bude hůř. Obávám se. Příjemné dny Vám přeji. Jaroslav Doubrava