Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2015 14:43:32

Kde jinde by Zeman měl být 9. května než v Moskvě

Kde jinde by Zeman měl být 9. května než v Moskvě

Jsem překvapen, jaká se rozjíždí kampaň nad tím, že prezident České republiky se 9. května v Moskvě zúčastní oslav 70. výročí vítězství nad fašismem.

Je mi na zvracení jak se bagatelizují události spojené s průběhem a okolnostmi druhé světové války. Jak se relativizující události této války, jak se zaměňují příčiny za důsledky a naopak.

Jsem rad, že prezident naši země 9. května bude v Moskvě a tak vyjádří poděkování státu, který během války přišel o 360 tisíc spoluobčanů Lidice, Ležáky, Jevičko, to jsou jen fragmenty utrpení.

Kde jinde by měl prezident našeho státu stát 9. května a vyjádřit naše poděkování.

Více jak 20 milionů padlých přinesl tehdejší Sovětský svaz jako daň za naše osvobození a za vítězství nad fašismem. V Moskvě pochodovali ti jež šli na tehdejší bojiště, aby v roce 1945 v Moskvě spálili symboly Německé Třetí říše, symboly fašistického nacionalizmu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama