Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.08.2014 20:05:46 - Kanak

Jak poškodil ČSSD pan Zaorálek?

Dobrý den,
jak se díváte na politický kotrmelec kdysi udatného odpůrce radaru a jeho nevyspělé až přihlouplé vystupování v roli tzv. ministra zahraničních věcí ve vztahu k Ukrajině? Máte také za to, že jeho dosavadní vystupování dosti poškodilo ČSSD a má za výsledek ztrátu voličů?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.09.2014 12:08:27 - Jaroslav Foldyna

Vážený pane Kanaku,

v mnohých diskusích jsou postoje ministra zahraničních věcí L. Zaorálka velice kontroverzně diskutovány určitou částí voličů. Pravdou je, že politická odpovědnost ministra poněkud pozměnila vystupování Luboše Zaorálka. Je to dáno odpovědností v dané funkci, která je vnímána nejen v rámci České republiky a její veřejnosti, ale možná ještě více v zahraničí. Což může být ten důvod diskutabilního vystupování Luboše Zaorálka. Mnohokrát jsem s ním na toto téma diskutoval, mnohokrát mě také v soukromé debatě ubezpečil a přesvědčil, že je stále politikem, který vnímá celou řadu věcí reálně a nezřídka kriticky. Pravdou ale je, že mu vyčítám, jak v rámci tlaku daného z odpovědnosti ministra zahraničních věcí hovoří pro nás někdy nesrozumitelně a někdy jinak, než jak vidí věci někteří z nás.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna