Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2015 16:22:05 - flip

Škoda, že jste neuspěl

Nepřijde vám, že byl celý váš sjezd jen fraška? vždyť co ze změní, když jsou ve vedení strany samí Sobotkovi pochlebovači? To, že jste neuspěl vy je jasný důkaz toho, že strana není zcela demokratická

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2015 14:05:05 - Jaroslav Foldyna
Vážený pane Flipe,

sociální demokracie je demokratická strana a 236 hlasů, které jsem dostal, aniž jsem objížděl regiony, aniž bych o sobě nechal hlasovat a aniž bych byl součástí různých slibů, ukazuje, že sociální demokracie má v sobě demokratické jádro. Důležité pro mě bylo na sjezdu ČSSD, takříkajíc v hlavním programu, říci svůj názor a vyzvat ty členy, kteří mají stejný pohled na věc, abychom o různých tématech společně diskutovali, předkládali je novému vedení a usilovali o naplňování historických ideí sociální demokracie. Již na úvod svého projevu jsem řekl, že mi nejde o funkci, ale zejména o to, oslovit stranickou veřejnost. Věřím, že se podaří nastartovat diskusní platformu o autentické podobě levicové sociální demokracie, jejíž program bude dynamický a srozumitelný hlavně pro tu veřejnost, která žije ze své mzdy. Věřím, že nové vedení sociální demokracie bude vnímat tento možný dialog jako posilující faktor, protože tady opravdu nejde o funkce.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna