Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2014 17:52:17 - Aurelius Nordenstern

Vážený pane poslanče,

opět Vám musím ze srdce poděkovat. Tentokrát za Váš včerejší projev v PS. Víte, i páni předsedové Okamura a Filip hovořili "dobře". Ovšem Vaše řeč byla především lidská a je vidět, že skutečně vnímáte VOX POPULI. Projev se líbil celé naší rodině- a to jak jste uzemnil pana poslance (tuším) za ODS - to s tím Varnsdorfem- pane, klobouk dolů! Máte cele naše sympatie! A zeptám se Vás takto: sílí hlasy po vyhlášení referenda o vystoupení ČR z NATO. Podpořil byste svým hlasem v PS takovýto návrh? Ještě jednou děkuji a nepolevujte a zejména Schwarzenbergovy s Kalouskem nic nedarujte! Vystoupil jste jako opravdový tribun lidu. Díky !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2014 14:23:39 - Jaroslav Foldyna

Vážený pane Nordensterne,

děkuji za Váš názor. Je celá řada lidí, kteří mají opačný názor na má vystoupení, ale takový je život. Jen mrtvá ryba plave s proudem a já mohu slíbit, že s proudem pro nic za nic plavat nehodlám. Otázka vystoupení z NATO v této chvíli určitě není na pořadu dne a musím dodat, že přes veškeré výhrady, které k určitým krokům NATO mám, často jsou to i zásadní výhrady, skýtá členství v NATO pro ČR určitou formu bezpečnosti. Já bych kladl spíše důraz na to, jací politici nás reprezentují a s jakým názorem při jednání v NATO vystupují. Pokud jsou otázky v zásadním rozporu s národními zájmy ČR a tradicí, měli by, a oni mají možnost, v rámci orgánů NATO vystoupit a toto vetovat.

Děkuji a s pozdravem

Jaroslav Foldyna