Jaroslav Kubera

Zemřel dne 20.1.2020 ve věku 72 let
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.08.2019 16:47:00

Debaty s občany mám moc rád

Debaty s občany mám moc rád

V sobotu 7. září se ve Valdštejnské zahradě koná tradiční setkání senátorek a senátorů s občany.

 Od 14 hodin se představí Rozhlasový Big Band Gustava Broma, od 15:30 Václav Neckář & Bacily a od 16:45 HarmCore Jazz Band. Setkání je každoroční příležitostí pro občany hovořit s přítomnými senátorkami a senátory a prohlédnout si prostory Valdštejnské zahrady a přilehlého paláce, který je sídlem horní komory Parlamentu ČR.

Letošní setkání pořádá poprvé Jaroslav Kubera, který je od listopadu předsedou Senátu. „Velmi rád jsem navázal na tradici, kterou zavedli mí předchůdci, a i letos zvu veřejnost do senátních zahrad na kulturní program a také rozhovory s námi. Já mám totiž debaty s občany moc rád a navíc si myslím, že každý by měl jednou za rok vyrazit do Prahy a navštívit centrum naší krásné metropole. Sobotní setkání v Senátu je právě pro takovou návštěvu skvělou příležitostí,“ uvádí předseda Senátu Jaroslav Kubera.

Návštěvníci budou mít příležitost kromě poslechu hudby také prohlédnout si Valdštejnský palác, kde probíhají jednání senátorů, zavítat do Výstavní síně na aktuální výstavu Příběh klobouku anebo obdivovat faunu a floru Valdštejnské zahrady – letos čerstvě obohacenou o pár pavích mláďat. Zahrada i prostory paláce budou otevřeny od 13:15 do 18 hodin. Program setkání je na webu Senátu. Vstup je zdarma, akce se koná za každého počasí. Změny programu jsou vyhrazeny.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama