Jaroslav Kubera

Zemřel dne 20.1.2020 ve věku 72 let
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2019 22:43:00

Mnozí stále dávají přednost povídání z očí do očí

Mnozí stále dávají přednost povídání z očí do očí

Občané měli o setkání se senátory zájem, do Senátu jich dorazily dva tisíce.

 Ve Valdštejnské zahradě se občané mohli již tradičně setkat se svými zástupci z horní komory parlamentu a probrat s nimi libovolná témata. Setkání zahájil předseda Senátu Jaroslav Kubera za přítomnosti osmi senátorek a senátorů, v průběhu odpoledne dorazili další tři.

„V dnešní době se komunikace často odehrává jen na sociálních sítích jako je Twitter a Facebook. Mnozí lidé včetně mě však stále upřednostňují možnost popovídat si osobně z očí do očí. K tomuto účelu právě slouží setkání s občany," vysvětlil v úvodu Jaroslav Kubera smysl sobotní akce.

Hudební program zajistil Rozhlasový Big Band Gustava Broma, Václav Neckář se skupinou Bacily a HarmCore Jazz Band. V areálu Valdštejnské zahrady se v průběhu dne pohybovali senátorky a senátoři zvolení za většinu pražských obvodů, dále také z Chrudimska, Ústecka, Vyškovska, Chomutovska a Teplicka.

Návštěvníkům byl rovněž zpřístupněn přilehlý palác a Výstavní síň s aktuální výstavou Příběh klobouku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama