Jindřich Pilc

  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2019 11:48:38

Populističtí vyžírkové?

Populističtí vyžírkové?

Deset let Svobodní říkají: Snižme daně, zrušme dotace, přestaňme s transferem peněz v rámci EU, nekoukejme na to, že z Unie ČR dostává víc než tam posílá.

Svobodní před deseti lety varovali, že Lisabonskou smlouvou Česká republika přichází o právo veta a že z toho budou velké problémy. Svobodní přinesli na českou politickou scénu téma vystoupení z EU. Celou dobu říkají, že dotace ničí ekonomiku a že je lepší nechat lidem jejich peníze. Ve všem docela dost proti proudu. Kdepak populismus!

Teď Svobodní v koalici s Liberlandem a Radostným Českem říkají: Pokud se EU nepodaří vrátit do stavu před Lisabonskou smlouvou, odejdeme z EU dřív, než se ČR stane čistým plátcem.

Obviňovat Svobodné z populismu a vyžírkovství, že NAJEDNOU! chtějí odejít z EU ve chvíli, kdy se ČR stane vůči EU čistým plátcem, je zlý úmysl, nebo jen neznalost?


vyšlo na blogu Idnes.cz
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama