Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.07.2016 10:57:52

Budeme-li schopni bránit sebe a vlast, nemusíme se bát o naši budoucnost

Budeme-li schopni bránit sebe a vlast, nemusíme se bát o naši budoucnost

Dosud Evropa problém muslimů neřešila. Ti lidé tady žijí již dlouho, jejich asimilace s většinovou populací probíhá obtížně a velká část z nich vyrůstá v ghettech.

Francie i Belgie připustily, aby se v jejich městech vytvořila místa, kam se bojí jít i policie. Problém se tedy neobjevil před dvěma třemi lety, ale vznikal po řadu let. Je to podobné jako s romskou komunitou u nás. Tím, že nebyly řešeny problémy, stávaly se stále většími. Jednotlivé státy to nechávaly být a tvářily se, že neexistují. A to je chyba. Ovšem problém Evropy spočívá ještě v něčem jiném. Opouští své hodnoty a mnoho lidí je přesvědčeno, že pro bezpečnost nemusí dělat vůbec nic. Dnes už víme, že to není pravda, a že se musíme umět bránit i sami. V České republice musíme zcela jednoznačně zavést tří až čtyřměsíční povinnou vojenskou službu. Když se podíváme na Izrael s polovičním počtem obyvatel než ČR, mající respekt celého světa, ale i mnohem početnějších muslimských států, kterými je obklopen, tak povinná vojenská služba má smysl. Jsem přesvědčen, že budeme-li schopni bránit sebe, své rodiny, vlast a vychovávat své děti k takovému vlastenectví, nemusíme se bát o naši budoucnost.

Jiří Čunek, kandidát na hejtmana

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama