Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.04.2019 9:09:00

Krajské nemocnice hospodařily v lednu se ziskem 11 milionů korun

Krajské nemocnice hospodařily v lednu se ziskem 11 milionů korun

S hospodařením nemocnic Zlínského kraje za první měsíc letošního roku se seznámili krajští radní.

Vyplývá z něj, že k 31. lednu 2019 dosáhly čtyři nemocnice vlastněné Zlínským krajem celkového kladného výsledku ve výši 10,940 milionu korun a jejich celkový čistý obrat dosáhl 610 milionů korun.

„K uvedenému datu hospodařila Kroměřížská nemocnice se ziskem 840 tisíc korun, Uherskohradišťská nemocnice 8,489 milionu a Vsetínská nemocnice 4,055 milionu korun. Jedinou ztrátu zaznamenala Krajská nemocnice Tomáše Bati, a to ve výši 2,444 milionu korun. Na ztrátu měl vliv především nárůst osobních nákladů, a to z důvodu přiznání mimořádných odměn zaměstnancům nemocnice na základě vyhodnocení splněných motivačních kritérií za 4. čtvrtletí roku 2018,“ uvedl hejtman Jiří Čunek, zodpovědný za oblast krajského zdravotnictví.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama