Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2018 11:51:00

Nový dialyzační sál ve Vsetínské nemocnici bude mít 14 lůžek

Nový dialyzační sál ve Vsetínské nemocnici bude mít 14 lůžek

Zahájení veřejné zakázky na zpracování projektové dokumentace a výkon inženýrské činnosti související s rekonstrukcí části objektu K ve Vsetínské nemocnici, kam mám být nově přemístěno oddělení hemodialýzy, schválili krajští radní.

 Předpokládaná hodnota této investiční akce včetně projektové dokumentace činí 70 milionů korun včetně DPH.

„Oddělení hemodialýzy je nyní ve Vsetínské nemocnici umístěno společně s oddělením interny. Vzhledem k chystanému přesunu provozu interny do nově budovaných prostor je nutné řešit i přemístění provozu dialýzy. Ta bude nově provozována ve druhém patře budovy K, kde v současnosti sídlí dětské oddělení a mikrobiologie," informoval hejtman Zlínského kraje Jiří Čunek.

Nový dialyzační sál bude mít kapacitu 14 lůžek včetně potřebného nejmodernějšího zázemí pro pacienty i personál.

Předpokládaná hodnota projektové dokumentace činí 3,9 milionů korun bez DPH. Při hodnocení nabídek budou brány v potaz nejen celková nabídková cena, ale také kvalifikace a zkušenosti osob, které se mají na plnění zakázky přímo podílet.

Projektová dokumentace by měla být zpracována nejpozději do července 2019. Se samotnou realizací stavby se pak počítá od října 2019 do května 2020.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama