Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2019 15:49:00

Posudek univerzity potvrdil správnost našeho rozhodnutí Kompletně zpracovaný Inv

Posudek univerzity potvrdil správnost našeho rozhodnutí Kompletně zpracovaný Inv

Kompletně zpracovaný Investiční záměr, týkající se výstavby Nové krajské Baťovy nemocnice, převzal hejtman Jiří Čunek od Martina Šamaje, vedoucího týmu přípravného výboru pro výstavbu Nové krajské Baťovy nemocnice.

 Nedílnou součástí investičního záměru je také urbanisticko-objemová studie, studie proveditelnosti, ale také studie předpokládaného dopravního zatížení v Malenovicích.

„Všechny dokumenty budou co nejdříve předloženy k projednání členům výborů zastupitelstva, konkrétně zdravotnímu, finančnímu, dopravnímu, strategickému a výboru pro výstavbu nové nemocnice. Následně bude kompletní materiál projednán na nejbližším krajském zastupitelstvu, které je naplánováno na 8. dubna,“ sdělil hejtman Jiří Čunek a dodal: „Věřím, že po seznámení se se zpracovaným investičním záměrem podpoří v dubnu všichni zastupitelé výstavbu nové nemocnice v Malenovicích, protože správnost našeho rozhodnutí stavět novou nemocnici, ale i výpočet ceny potvrdil také posudek zpracovaný představiteli Fakulty managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, kteří jsou docenty ekonomie a podnikových financí.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama