Jiří Daněk

Stát se má řídit jako stát!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.01.2017 7:38:12

Další přehmat ČSSD, Okamurovo mlžení a co vlastně je střet zájmů

Další přehmat ČSSD, Okamurovo mlžení a co vlastně je střet zájmů

ČSSD si definitivně dláždí cestu do pekla a Okamurovo tvrzení o odpovědnosti politiků dostává vážné trhliny...

Hlasování o střetu zájmů 


    ČSSD vykročila špatným směrem, nejenže popírá vše, co do dnešního dne vehementně hlásala, ale navíc podpoří a ještě si udělá alibi, odchodem při hlasování některých poslanců, u velmi důležitého zákona o střetu zájmů, je jedno koho se týká!, ze sálu. Heslo "držme se koryta" je u poslanců ČSSD zřejmě silnější, než vlastní program a svědomí!  
     Ostatně těch málo volebních preferencí, které jim zůstali, se tímto řešením ještě sníží a uvolní své místo v koalici jiným subjektům, respektive pravicovým stranám, které se aspoň trochu vymezují... 
     Každý z nás, občanů České republiky, si přeje rovnost v možnostech podnikání a odpovědnosti za svoje činy a rozhodnutí. Politik přece nemůže sám sobě hlasovat, zdali dostane dotace, nebo ještě hůře, vytvořit si zákon výhodný pro sebe, nebo své blízké!

Jaký máte názor vy?

J. D.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama