Jiří Daněk

Stát se má řídit jako stát!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2016 6:45:56

Lumpenkavárna, sluníčka, hromada nevzdělaných bílých lidí a sojové latíčko...

Lumpenkavárna, sluníčka, hromada nevzdělaných bílých lidí a sojové latíčko...

Dnes se budou zřejmě probíhat horlivé diskuze a rozdělené tábory vzájemně po sobě pokukujících příznivců a odpůrců. Tzv. pražská kavárna bbude muset sklopit a možná změnit rétoriku, protože v Americe bude čtaři roky vládnout někdo silný.

TRUMP "MAKE AMERIKA GREAT AGAIN"

    Článek jsem tak nějak zahájil nadpisem, podobný bych rád viděl i u voleb v České republice, nápisu se sice asi nedočkám, ale toto heslo se mi líbilo už od počátku kampaně a bylo jasné, že bude i vítězné!
    Výsledek voleb v USA dopadá podle předpokladů a dlouholeté tradice, že vítězství na Floridě přináší většinou celkovou výhru. Osobně jsem potěšen, že symbol "amerického snu" bude mít šanci ukázat jak se to vlastně dělá a my se můžeme pak v klidu přizpůsobit.  
   My můžeme jen konečně vyvodit důsledky a vyčistit ČT (česká televize) od pitomců a bláznů, kteří si hrají na vševědoucí, jinak to opravdu dospěje k čistce ze strany nespokojených poplatníků, poněvadž ti si již dále nepřejí za své peníze trpět snůšku nesmyslů, polopravd a lží. Konečně se snad chytnou za nos a omluví se všem občanům za štvavou kampaň proti prezidentovi a úmyslnou podporu tábora plodící tento komplot.
  Vedení ČT, okamžitě rezignujte svá místa a dejte je k dispozici schopným a nestranným lidem. Fraška účinkujících v pořadech okolo voleb na našem státním kanále, kde čpěla jednostranná podpora mne zaráží a dokresluje fakt, že se zde musí něco změnit. 
Příští demonstrace by mohla být totiž u ČT a to byste se asi sbalit nestačili...
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama