Jiří Daněk

Stát se má řídit jako stát!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.01.2017 23:59:18

Proč lidem nevadí lži a ještě tleskají...

Proč lidem nevadí lži a ještě tleskají...

Z nuly nemůže být nic jiného než nula... Prázdné kapsy, ale někdo si je slušně plní.

 

Základním principem zdravé ekonomiky je především všeobecný rozvoj, který ne vždy přímo odpovídá stavu financí, potažmo zadlužení. 

   Jeden základní problém, který nás může vůči EU brzdit v rozvoji, je striktní udržení vyrovnaného rozpočtu a investice nesprávným směrem viz!, podpora pěstování a zpracování řepky olejky (V EU už nepodporovaná)!  Pro příklad uvedu 
úplně jednoduchou rovnici, bez dlouhého rozvádění, z čeho je složený státní rozpočet, nebo všechny faktory působící na vývoj státního dluhu, je stav vložených a vybraných prostředků a jejich návratnost v primárním, sekundárním, terciárním či kvaternárním (ten bych tu viděl nejraději).

   Pokud do ekonomiky vložíte blíže nespecifikovanou částku a na konci období si ji vezmete, tak občanům zůstává nula, ano čtete to správně, a pokud se na to všechno musí vybrat na daních od místních, tak jste na tom samozřejmě ještě hůř!!! Pekelná, restriktivní politika současného ministerstva financí, je snad nejhorší ze všech výsledků a chvástat se populisticky; kolik že se nám vlastně podařilo těm občanům vytáhnout z kapes, je vlastně trestem pro nás pro všechny; jezdíme po horších silnicích, školství chřadne a vymýšlí jen slepé uličky, lidé jsou na tom stále hůře a začínající podnikatel aby se pohledal.
 
   Výsledky minulých vlád se projevily nyní a výsledky, tedy dovolte mi to tak pojmenovat “dopady” uvidíme za tři až pět let! Bude to samozřejmě v době kdy se bude vláda poroučet před volbami v roce 2021…

J. D.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama