ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2013 9:54:55

Iniciativa, Vraťte nám stát, plná neúspěšných a mocichtivých lidí

Iniciativa, Vraťte nám stát, plná neúspěšných a mocichtivých lidí

Iniciativa, Vraťte nám stát, plná neúspěšných a mocichtivých lidí neváhá pro své zviditelnění udělat České republice ostudu.

 Jména jako Hana Marvanová, manželka zesnulého disidenta Jiřina Dienstbierová, Petr Havlík a filozof Václav Němec ukazují odkud vítr fouká. Havlisti se evidentně můžou zbláznit.

Místo, abychom byli rádi, že český rodák byl tak významně ohodnocen, tak zase havlisti a levičáci dělají ostudu!!!! Myslím, že to byl právě prezident Havel kdo nepočkal na demokraticky zvolený parlament a nechal se narychlo zvolit komunisty! Všechny tyto iniciativy jsou prolezlí lidmi, co nedokázali přesvědčit voliče v řádných volbách, aby byli  zvoleni a mohli ovlivňovat politiku! Tak si zakládají různá občanská sdružení a pokouší se bez mandátu voličů ovlivňovat politiku v ČR.  Vážená iniciativo, je to jen z vaší strany závist nic víc nic míň! V dnešní době se pomalu blíží vláda komunistů a vy mlčíte. Proč? Umíte jen rozeštvávat lidi.

Jiří Janeček, Volební blok -  Hlavu vzhůru


http://www.novinky.cz/domaci/315946-iniciativa-zada-americany-aby-klausovi-odebrali-medaili.html
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama