ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2013 10:00:28

Kauce pro distributory pohonných hmot zatíží ekonomiku.

Kauce pro distributory pohonných hmot zatíží ekonomiku.

První věc, kterou se hned pokusím zrušit je nesmyslná kauce 20mil pro distributory pohonných hmot. Tato kauce je diskriminační a likviduje malé podnikatele. Zbytečně tak zatěžuje i velké společnosti.

 První věc, kterou se hned pokusím zrušit je nesmyslná kauc Nakonec se zákon o pohonných hmotách promítne i do ceny benzínu a nafty, protože takto dislokované prostředky něco stojí. V případě, že není něco automatické po splnění jasných pravidel a vnášíme nově do tohoto schvalovacího procesu lidský faktor, otevírá se možnost ke korupci. Zbytečně budme zatěžovat administrací celní úřad, který bude v řízení posuzovat, zda splnil podnikatel zákonné podmínky či nikoli. Úřad bude mít také pravomoc registraci zrušit. V době ekonomické krize je potřeba spíše zákony zjednodušovat. Já podnikatelům věřím, nelze je házet všechny do jednoho pytle. A věřím policii České republiky, že je schopna ohlídat daňové úniky. Spíše bychom měli podnikatelům rozvázat ruce v podobě snížení spotřební daně na pohonné hmoty alespoň o 1,-Kč a zamezit zdražování pohoných hmot nesmyslným neekologickým přimícháváním biosložek. Na pole patří brambory, chmel a obilí.

Jiří Janeček, volební blok Hlavu vzhůru
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama