ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2013 16:00:42

Reakce na paní Němcovou

Reakce na paní Němcovou

Jako bývalý člen ODS se musím podivit a ohradit nad vyjádřením Občanských demokratů, kteří vylučují jakoukoli povolební koalici se čtyřmi uskupeními . Paní Němcová, které kandiduje za ODS na premiérku označila tyto strany za nesystémové a nedemokrati

ODS by se nejdříve měla zamyslet sama nad sebou než někoho kritizovat. ODS tímto prohlášením defakto dobrovolně přepouští vládu v České republice komunistům a ČSSD včele se Sobotkou. Je to postoj nezodpovědný, nekonstruktivní a nedemokratický. Každá strana, která kandiduje v parlamentních volbách a získá svým volebním programem hlasy voličů má právo vyjednávat a být součástí vlády. O tom, zda nakonec usednou ve vládě nebo ne, musí rozhodnout kompromisní společný návrh jednotlivých stran, který co nejvíce odpovídá volebním programům stran. ODS nemá právo pochybovat o politickém názoru občanů a navádět je, koho mají volit a koho ne. ODS tímto ztrácí koaliční potenciál a předává vládu levici.

Jiří Janeček, kandidát za Prahu Volebního bloku- Hlavu vzhůru!

http://zpravy.idnes.cz/nemcova-vyloucila-jakoukoli-koalici-ods-s-ano-fop-/domaci.aspx?c=A130930_120004_domaci_kop
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama