JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.02.2016 12:04:45

Lidovci byli vždy vší v kožichu. Flákač Bělobrádek by měl z vlády vypadnout

Lidovci byli vždy vší v kožichu. Flákač Bělobrádek by měl z vlády vypadnout

Výzva šéfa KDU-ČSL, aby Stropnický rezignoval jen ukazuje, a tím se připojují k TOP 09 a ODS, jen dokazuje, že lidovci byli vždy zákeřnou stranou a Sobotka nesejme ze sebe odpovědnost, že se snimi dal do party. Jistě na to doplatí.

 Není pro většinu národa odpudivější vládní stranou než jsou lidovci. Bělobrádek je těžce nemocen, v podstatě zřejmě nic nedělá a když vidí, že se jeho strana sune opět k pomyslné hranici politické smrti, tj. 5 % volebních preferencí, chce upoutat pozornost navíc v tak dryáčnické kauze, jako jsou informace o tom, co bylo za nevydáním p. Fayáda USA. Ne nadarmo většinu času tráví Bělobrádek na stážích USA a jen zbabělost zdejších orgánů neumožňuje zjistit, zda není agentem CIA.

Pánové z TOP 09 - KDU-ČSL či ODS svou arogancí zapomněli na sebekontrolu a respkt k občanům.

Bojují proti tomu, aby lidé znali pravdu.

Je dobré, že ji známe a jistě 75% podporuje nevydání Linanonce USA a 99 % oceňuje, že dnes víme, že  jako výkupné za ty dvě podivné holky dal  náš stát 150 miliónů Kč.

Jasně víme, že příště, až dvě holky budou toužit spočinout v náručích či jinak u islamistů, nesmí být vydána ani koruna.

Jané?

A doufám jen, že TOP 09 a KDU-ČSL už v příští Sněmovně nebudou.

To by pro tuto zemi byl dar.
 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama