Josef Švarcbek

Chci s vámi hasit problémy společnosti
  • KSČM
  • Planá
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.03.2020 17:34:45

Předsedkyně Evropské komise se přiznala

Předsedkyně Evropské komise se přiznala

Přiznání je skvělá věc, pak už jde o to, aby vůz se splašenými koňmi řídil někdo jiný než ten, kdo to způsobil

Předsedkyně  Evropské komise se přiznala.

Ta paní, co vládne  Evropské komisi přiznala následující:

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová v rozhovoru s německým deníkem Bild připustila, že spolu s dalšími politiky podcenila nový typ koronaviru. „Myslím, že my všichni, kdo nejsme experti, jsme na začátku koronavirus podcenili,“ řekla.

Co tím chtěla říci?  Možná toto:  My jsichni byrokraté, kteří si válíme šunky v Bruselu za velký peníze, vymýšlíme kraviny, ničíme životní prostředí zbytečnými přesuny, hrajeme si na imperátory a meleme něco o svobodě všech možných typů, hlavně svobody nekonečně žrát a mlaskat, tak  my všichni jsme na svých pozicích zbyteční. A protože jsme zbyteční, tak rozpoštíme EU a jmeme si hledat pořádnou práci do nemocnic. Tam ji jistě najdeme a budemem mít dobrý pocit z toho, že jsme k něčemu.

Vsadím se, že tohle se nestane, poněvadž jsou zakouslí v těch svých křeslech.

Jen mi tak napadá, v jakém stavu je německá armáda? Tato neodbornice  byla i  ministryní obrany Německa. Ještě že nejsem německý voják. Snad to bude u nás lepší, ale i tom mám s vé pochybnosti.

Nebude to dlouho trvat a bude další přiznání: My, co nejsme odborníci, se přiznáváme, že jsme nebezpečně podcenili situaci s migrací. Omlouváme se občanům za násilí a rabování  způsobených  migranty.

Josef Švarcbek -kandidát do Senátu za obvod 3-Cheb

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama