Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2010 14:47:00

Ministr Schwarzenberg otevřel honorární konzulát ČR v Norimberku

Ministr Schwarzenberg otevřel honorární konzulát ČR v Norimberku

Mnistr zahraničí ČR slavnostně otevřel Honorární konzulát České republiky v Norimberku a uvedl do funkce honorárního konzula.

První místopředseda vlády a ministr zahraničí ČR Karel Schwarzenberg slavnostně otevřel Honorární konzulát České republiky v Norimberku a uvedl do funkce honorárního konzula Hanse-Petera Schmidta. Po nedávno otevřeném Českém domu v Düsseldorfu je tak další české zastoupení ve Svobodném státu Bavorsko výrazem úsilí o zesílení prezentace České republiky v Německu, jak v ekonomické, tak v politické oblasti.

Hlavním posláním Honorárního konzulátu v Norimberku bude vedle konzulární činnosti aktivní propagace České republiky s důrazem na rozvíjení všech oblastí česko-bavorských vztahů.

Konzulární obvod Honorárního konzulátu Norimberk zahrnuje bavorské kraje Horní Franky, Střední Franky, Dolní Franky a Horní Falc.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama