Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2018 9:20:00

S lidskoprávní politikou se definitivně loučíme

S lidskoprávní politikou se definitivně loučíme

Komentář na facebookovém profilu k paktu OSN o globální migraci

 Podle posledních zpráv se premiér bude zasazovat ve vládě o to, aby Česká republika nepřijala společný pakt OSN o globální migraci. Zdá se, že se Česká politika bude řídit podle Maďarska.

Už na posledním setkání V4 se, jak známo, na návrh Maďarů Česká republika vzdala zastupování sama sebe v Evropské radě a pověřila tím Rakousko. Smutné na tom je, že se definitivně loučíme s lidskoprávní politikou, se kterou tato republika začala v roce 1993. Jestli je tedy náš vzor Trump a Orbán, tak je to opravdu pozoruhodný vývoj.

Já jsem doufal, že se Česká republika bude aspoň těch nejzřejmějších demonstrací nelidskosti zdržovat. Očividně k tomu není chuť, spíše se opravdu přidáme do této podivné ligy států.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama