ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.07.2022 6:37:00

Komunální volby v Praze 2022

Komunální volby v Praze 2022

Konzervativní strana v nadcházejících volbách do Zastupitelstva Hlavního města Prahy spolupracuje se Stranou soukromníků ČR, Klubem angažovaných nestraníků a Korunou Českou, monarchistickou stranou Čech, Moravy a Slezka.

 Společná koaliční kandidátka byla podána. Leadrem kandidátky je Ladislav Linek, místopředseda Strany soukromníků ČR. Nejvýše nasazenou kandidátkou Konzervativní strany je Gabriela Sedláčková, mluvčí Konzervativní strany, na 4. místě kandidátky. Program společným úsilím vzniká, jeho základem je Desatero komunálního politika, které přikládáme.

Konzervativní strana vyzývá své příznivce, aby 23. a 24. září přišli v Praze k volbám a volili koalici, složenou z výše uvedených stran.

Gabriela Sedláčková, mluvčí Konzervativní strany
Michal Struha, předseda MS KONS Praha a místopředseda Konzervativní strany
Jan Kubalčík, předseda Konzervativní strany

Desatero komunálního politika najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama