Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová

KDU-ČSL se pomalu seznamuje s internetovými Parlamentními listy.
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.08.2019 11:32:00

O demokracii a svobodě v předvečer 21. srpna

O demokracii a svobodě v předvečer 21. srpna

Pozvánka na diskusi na diskuzi o demokracii a svobodě

 Milé sestry, vážení bratři,

jménem předsedy KDU-ČSL Marka Výborného Vás tímto zvu na diskuzi O demokracii a svobodě v předvečer 21. srpna. Debata se bude konat v úterý 20. srpna 2019 v 19:00 hodin v kavárně Strop Café (Balbínova 192/14, Praha 2 Vinohrady).

Co Vás čeká?

Diskuze s předsedou KDU-ČSL Markem Výborným nejen o stavu naší demokracie.Příjemné posezení s občerstvením. Po skončení debaty se vydáme k budově Českého rozhlasu (minuta chůze) a společně uctíme památku obětí invaze vojsk Varšavské smlouvy v roce 1968. První tanky Varšavské smlouvy totiž překročily československé hranice už 20. srpna 1968 přesně ve 21:40.

Kdo Vás čeká?

Předseda KDU-ČSL Marek Výborný a lidovečtí pamětníci, kteří zažili invazi v roce 1968, a podělí se s Vámi o své příběhy. Společně pak budeme debatovat také o stavu naší demokracaie a svobody dnes. Na diskuzi budete mít jedinečnou příležitost potkat se osobně s novým předsedou KDU-ČSL Markem Výborným a budete mít prostor promluvit s ním i o jiným aktuálních tématech.

Veškeré informace a podrobnosti najdete v pozvánce:

POZVÁNKA PLATÍ PRO DVĚ OSOBY

Účast, prosím, nahlaste na email ZDE nebo na telefonní číslo 730 575 148, a to nejpozději do pátku 16. srpna.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama