Kristýna Světlíková

.
  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2013 0:00:40

Demagogům se v naší zemi stále věří

Demagogům se v naší zemi stále věří

Kristýna Světlíková: Lhářům, korupčníkům a demagogům se v České republice bohužel stále věří a jim se pochopitelně stále daří.

Už mě absolutně nepřekvapuje chování některých lidí, kteří si neustále stěžovali na Nečasovu vládu a chtěli u moci ČSSD, teď když je více než pravděpodobné, že v říjnových volbách Česká strana sociálně demokratická zvítězí, tak si ti nejmenování lidé, občané ČR začínají stěžovat na ČSSD. Aby toho nebylo málo, tak jsou zřejmě i barvoslepí, jelikož si pletou oranžovou s rudou. Tak znovu, není levice jako levice. Nejlépe to vystihl Lubomír Zaorálek, který na posledním volebním sjezdu ČSSD řekl, že lidé tu aroganci a cynismus pravici stejně odpustí, ale sociální demokracii by nikdy nic takového neodpustili. Stále tedy nechápu, co vede občany k tomu, aby volili ty, proti kterým, budou za krátkou dobu demonstrovat v ulicích. Bohužel demagogům se v této zemi stále věří.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama