Kristýna Světlíková

.
  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.07.2017 8:00:00

Pojďme, pojďme jako jeden tým, jedna země

Pojďme, pojďme jako jeden tým, jedna země

Zdravím, Česká republiko. Jsem zpět po necelých 2 letech a ano, už si umím představit život bez politiky, a to velmi dobře.

Poslední rok a půl jsem se s politikou moc nepřátelila tedy pokud pominu volby do zastupitelstev krajů, konané v říjnu 2016, zato jsem měla možnost poznat život, jako takový.
Poznala jsem spoustu lidí z různých společenských vrstev a mohu naprosto vážně říci, že je mnohem vyšší procento lidí zlých a podlých, kteří si jdou jen za vlastním cílem anebo prostě a sprostě intrikaří, udávají, inteligencí také zrovna neoplývají a kádrují, jen tak, protože je to baví a mají to za jakýsi svůj koníček. A těch pár jedinců, kteří se pokouší o nějaký růst k lepšímu a jednají fér i za vašimi zády, bychom mohli spočítat na prstech jedné ruky. Zkrátka, šéf říká: “Jděte”, kdežto vůdce vždy řekne: “Pojďme”.
Jinak, co se týče politického dění, tak se vlastně zas tak moc nezměnilo, akorát konečně máme černé na bílém, že východ Evropy je, možná zlehčeně řečeno, jakási popelnice Aneb ode všeho jen a jen zbytky. Což je velmi smutné a řekla bych, že i pozoruhodné na stát, který je členem EU, nemyslíte, vážení zákonodárci? Mimochodem, rychlovarné konvice, topinkovače, fény, vysavače, jak to bude s nimi, to jest také asi ještě ve hvězdách evropských…
Změnit to nebo být frustrován? Toť otázka.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama