Ladislav Velebný

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.01.2014 13:17:48 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Vážený pane poslanče. Je vidět, že vše berete s humorem a celkem zodpovědně, aniž by jste se urazil ,což je velice dobrá vlastnost a tudíž si myslím, že patříte do PARLAMENTU ČR. Ještě k té soudcovské KOMOŘE. Víte, tady se jedná pouze o "rozhodovací nezávislost"" soudce. Pokud totiž probíhá soudní řízení a soudce VĚDOMĚ porušuje zákon , ÚSTAVU a LISTINU a vy jej na toto upozorníte- tento soudce se pouze "směje" jelikož ví, že NIKDO,ALE NIKDO nemůže zasahovat do jeho rozhodování v průběhu soudního sporu! Tudíž, soudcovská KOMORA by tuto možnost měla ,pokud by dostala "podnět" a musela by tímto zasáhnout!!Dnešní "SOUDCOVSKÁ UNIE" je pouze profesní sdružení ve kterém je snad ani ne polovina českých soudců a její PASKVIL -ETICKÝ KODEX CHOVÁNÍ SOUDCE - je úplně k ničemu!!! Já osobně 13-let,ano 13-let-1992-2005 se soudil o rentu-okraden ZLOČINNÝM českým státem asi o 2500000kč ,okraden o -dodnes 21-let spokojeného života, o zdraví celé mé rodiny !!! JE TENTO STÁT PRÁVNÍ A DEMOKRATICKÝ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2014 15:11:42 - Ladislav Velebný
Pěkný den,

je mi moc líto, že máte takové špatné zkušenosti s naší justicí a tím jste oprávněně naštvaný na český stát, který Vás nedokáže patřičně ochránit. Pokud tzv. "nezávislá justice" bude opravdu "nezávislá" a nebude postupovat podle práva a zákonů této země, tak můžeme konstatovat: "Spravedlnost je pořád slepá".

S pozdravem poslanec Ladislav Velebný