Libor Veselý

Kandiduji ve Vyškově jako nezávislý na kandidátce KSČM
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.07.2014 15:20:23

Vláda dezinformací

Vláda dezinformací

Vláda dezinformací a syndrom vyhoření

 

Vláda dezinformací

POložme si otázku : proč vládnout.Vládneme proto abychom něco řídili. K tomu potřebujeme znát realitu. Realitu poznáváme na základě informací.
Můžeme zkoumat, kde skutečně jako lid vládneme. Poznáme například, že ve výběrovém řízení na místo ve státní správě, ve firmě patřící obci atd. bylvybrán ten nejlepší.Možná namítnete, že jsou na to nějaká kritéria.Mou odpovědí je, že ta kriteria se dají obejít. Například přesuneme v rámci úřadu na volné místo jiné zaměstnance a výběrové řízení se nemusí vypisovat. Stejně tak na žádost politiků při rušení údajně nadbytečných míst, nikdo nedělá testy,které by měli určit kdo je nadbytečný, kdo je nejméně schopný atd. Také se o řadě kritérií dá tvrdit, že jsou špatně nastavená.A v řadě případů, když se jimi někdo neřídí a nikdo to nepráskne, veřejnost se to nedozví. A v řadě případů to ani nikdo ze zákona zjistit nemůže - stačí si prostudovat pravomoci a úkoly NKÚ.A nejde jen o výběrová řízení na pracovní místo. Stejné se dá napsat o vybírání nejlepších dodavatelů za státní peníze atd.Totéž se dá napsat o tom co je potřeba učinit za kroky pro řízení státu. S tím co tvrdí politici ve volbách a nejen při volbách to nemá nic společného. Dnešní systém by se měl nazývat vládou dezinformací, vládou virtuální reality.

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama