ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2009 13:50:37

STRANA LIDÉ A POLITIKA MÁ SVÉ OFICIÁLNÍ PŘEDSTAVITELE

STRANA LIDÉ A POLITIKA MÁ SVÉ OFICIÁLNÍ PŘEDSTAVITELE

Zakládající členové politické strany Lidé a Politika se dnes sešli na svém ustavujícím kongresu v salónku hotelu Santini Residence v Praze na Malé Straně.

<span style="font-size: small;">Byl tak z pohledu zákonných povinností splněn poslední bod registračního procesu, který z LAP dělá plnohodnotný politický subjekt v České republice.<br /> &nbsp;<br /> Volby oficiálních představitelů LAP proběhly v rámci ustavujícího kongresu dle Stanov LAP. Ve velmi mladé historii politické strany byl jejím prvním předsedou všemi zúčastněnými zvolen Jiří Michalička, který je sám zakladatelem a původním autorem myšlenky politické strany LAP. Na pozice 1. a 2. místopředsedy byli zvoleni Karel Kučera, druhý ze zakladatelů LAP, a Zdeněk Slivoň. Kromě obsazení kontrolní a dozorčí komise, byly také přítomnými členy schváleny rozpočet strany a její politický program. <br /> <br /> Po skončení ustavujícího kongresu čerstvě zvolený předseda LAP Jiří Michalička řekl: „Jsem rád, že se nám úspěšně společnými silami podařilo dotáhnout celý registrační proces do konce. Od dnešního dne začínáme plně pracovat pro občany České republiky tak, abychom naplnili cíle a vize LAP a samozřejmě jejich prostřednictvím i jejich očekávání. Prvním ostrým startem pro nás jsou letošní volby do Evropského parlamentu. Poté bude hlavní nápor činnosti věnován volbám do poslanecké sněmovny ČR, které proběhnou o rok později než ty evropské. Náš projekt opětovného zavedení pořádku, odbornosti, slušnosti a zodpovědnosti do české politiky je, jak si jistě dokážete představit, obrovský a tak nás čeká spousta práce, na kterou se všichni těšíme stejně tak, jako na nové členy a sympatizanty“.</span>
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama