Ludvík Šulda, BBA

Poctivost se musí vyplácet
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.10.2023 6:03:00

Z míru se stalo sprosté slovo

Z míru se stalo sprosté slovo

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na vyjádření premiéra Fialy k výsledkům parlamentních voleb na Slovensku

 Vyjádření premiéra Fialy k rozhodnutí Slovenska dočasně zastavit vojenské dodávky na Ukrajinu považuji za hrubé vměšování do vnitřních záležitostí suverénního státu. Premiér Fiala se tak opět projevil jako válečný štváč.

Místo masivních dodávek zbraní, podpory války a nesmyslného zabíjení na obou stranách konfliktu, by měl nejen on hledat mírová řešení. Tento konflikt již není jen záležitostí Ruska a Ukrajiny, ale aktivně se v něm na straně Ukrajiny angažuje většina evropských států a USA.

Jediným řešením je přitom mír! O tom však nikdo z vedoucích činitelů evropských zemí a Spojených států neuvažuje. Mírové iniciativy například Číny, Brazílie, ale i jiných zemí byly shozeny ze stolu a z míru se stalo sprosté slovo...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama