ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2012 16:57:00

Paní Langšádlová z TOP 09 kritizujeme sama to, na čem se osobně aktivně podílel

Paní Langšádlová z TOP 09 kritizujeme sama to, na čem se osobně aktivně  podílel

Paní Langšádlová, dříve lidovci, dnes TOP 09, ztratila paměť, nebo soudnost. Před několika dny kritizovala výběrová rřízení na vybavení přistroji, a to prředevším v kladenske nemocnici.

Přitom tato výběrová řízení vypsala bývalá krajská vláda v čele s Petrem Bendlem, kterou podporovala v koalici právě paní Langšádlová, tehdy ještě za lidovce. Zároveň tehdy působila jako místostarostka koruppčními aférami neblaze proslulého starosty Radla v Černošicích. Vyýběrové řízení na přístorje v kladenské nemocnici proběhlo před nástupem současného vedeni kraje. Bývalé vedení stačilo podepsat i smlouvy s dodavateli. Nové vedení kraje v čele s Davidem Rathem  provedlo naopak kontrolu vysoutěžených cen a zjistilo značné předražení. Teprve po řadě velmi komplikovaných jednaní s každám dodavateleme, který argumentroval platnou a podepsanou smlouvou, se podarilo dohodnout slevy v řádech desitek milionů korun. Jen tedy na kladenské nemocnici nové vedenií kraje-oproti Bendlkově koalici , na které se podilela i pani Langšádlová, ušetřilo nemalé částky z veřejných rozpočtů. Místo kritiky by se tedy pani Langšádlová měla veřejně omluvit za to, co aktivně podporovala, a to jak v koalici s Bendlem , tak v koalici s Radlem.Například hlasovala i pro nevýhodný rozprodej středočeských nemocnic, kterým kraj přišel o 3/4 miliardy korun!! Zatim je videt, ze sama dokázala pouze jediné :bezmezně podporovat velice problematické figury , jakými  jsou Kalousek, Bendl a Rádl. Dalo by se o ni říci, ze zmíněnému triu posloužila zatim vždy jako užitečná naivka.   Patrik Tomšů asistent poslance MUDr Davida Ratha
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama