MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.08.2010 18:16:26

Hradec Králové: Pár dobrých důvodů proč volit DOMA V HRADCI

Hradec Králové: Pár dobrých důvodů proč volit DOMA V HRADCI

Pár dobrých důvodů proč volit DOMA V HRADCI (Volte 6)

"RE: Volte 6
Těch pár dobrých důvodů jsem si přečetl. Jsou ušlechtilé a krásné. Chybí mi tam ale jedna maličkost a to, jak jich dosáhnout. Například na dostavbu dálnice D11, nemůže mít žádná místní strana vliv, protože to je problém vlády, developerů a paní Havránkové která je pod jejich vlivem. Zkorumpovaní úředníci na Ministerstvu dopravy a Ministeratvu ochrany životního prostředí ještě nebyli všichni vyměněni a budou se bát svého odhalení. Banka J&T je velmi silná a zkušená, což dokázala poskytnutím místa ve správní radě Elektrárny Opatovice stávajícímu starostovi ing. Divíškovi a o tom pak nelze říci, že je to jasná korupce. To pouze vyplývá z logiky věci. Tentýž starosta byl u zrodu smlouvy s Atolem a nechal do ní zapsat 300 mil. penále v případě vypovězení. Tak se ptám, jak ty ušlechtilé záměry Vaší strany chcete realizovat.

Jarda"

Odpověď Jana Hýska:
Máte pravdu. Co bod, to problém. Žádná snadná řešení. Žádná rychlá řešení.

Ta vize HK 2020www.volby-cr.cz/vize-hradec-kralove-2020-jana-hyska/ ) je skutečně pouze vize a navíc moje osobní. Je to stav, kam bych si já osobně přál situaci v HK dostat do 2020 (ano, chci v komunálkách uspět hned 3x po sobě, abych to mohl realizovat). Uznávám, že to může pro někoho působit naivně. Možná vzdáleně? Možná příliš sebevědomě? (Nicméně, podle mého názoru je řízení města tak zásadní záležitost, že by radní měli mít vizi a měla by být míněna vážně a tak jsem k tomu také přistoupil.) Navíc ta realizace není v moci jednoho člověka. Je k tomu potřeba tým motivovaných lidí. A nezkorumpovaných lidí, nutno podotknout. 

Jinak volební program DOMA V HRADCI je již v zásadě hotov a dělalo ho, dejme tomu, 15 lidí z našeho týmu. Bude představen po spuštění našeho hlavního webu www.domavhradci.cz , který si už "kočíruje" náš lídr Leoš Kučera (podle mého názoru nejlepší kandidát na primátora HK, Hradec by si ho zasloužil).

E-mail na našeho lídra Leoše Kučeru: info(zav)domavhradci.cz

Jan Hýsek, trojka na kandidátce DOMA V HRADCI 

A proč volit zrovna Hýska? Pár dobrých důvodů, milí Hradečáci, najdete zde.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama