MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2014 2:51:09

Kdo z hradeckých kandidátů je nejaktivnější na sociálních sítích?

Kdo z hradeckých kandidátů je nejaktivnější na sociálních sítích?

Komunální volby jsou tady za necelých pět měsíců a již i politici zjistili, jaký vliv mohou mít na voliče sociální sítě.

Sociální sítě v českých poměrech, to je především Facebook. Co se týče hradeckých již ohlášených komunálních politiků, asi nejaktivnější jsou na Facebooku tyto čtyři "komunální" profily. Patří kandidátům za ODS, TOP09, HDK a Doma v Hradci. 

Za ODS je to Martin Soukup - profil na Facebooku - Hlas pro Martina Soukupa. 611 likes. V současné době asi nejaktivněji a nejsystematičtěji vedený profil. Profil je podporovaný i placenou kampaní na Facebooku. Martin Soukup je současný náměstek primátora a bude kandidovat v Hradci jako lídr ODS.  


Za TOP09 Jindřich Vedlich - Slušná politika v Hradci. 563 likes. Profil je co do aktivity a obsahu srovnatelný s profilem Martina Soukupa. Jindřich Vedlich je stejně jako Martin Soukup současným náměstkem primátora a bude kandidátem TOP09 na primátora Hradce Králové. 


Za HDK Zdeněk Fink - Zdeněk Fink - dáváme palec nahoru. 263 likes. Profil současného primátora byl spuštěn až někdy v březnu 2014 a je tak podstatně mladší než zbývající profily. Za ty dva měsíce ovšem zaznamenává výrazný nárůst aktivity a sledovanosti. Na profilu je patrné, že je panu primátorovi (velmi pravděpodobně) veden. Zdeněk Fink bude znovu kandidovat na post primátora města Hradce Králové.


Za Doma v Hradci Jan Hýsek - Hýsek na radnici v Hradci Králové. 132 likes. I tento profil jednoho z již ohlášených kandidátů za hradecké komunální uskupení Doma v Hradci zaznamenává v posledních dnech výrazný nárůst aktivity a růstu fanoušků. 


Zdroj: http://www.domavhradci.eu/news/kdo-z-hradeckych-kandidatu-je-nejaktivnejsi-na-socialnich-sitich-/
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama