MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.05.2013 11:19:51 - Martin Beneš

Re ANO a přijímání členů

Podle vaší místopředsedkyně Jourové platí u vás kritérium bezúhonnosti a u starších lidí se díváme také na působení v KSČ. ,,Zásadně nepřijímáme členy, kteří byli ve funkcích této strany." Skutečně můžete vyloučit, že by někdo z vašich členů byl v minulosti členem KSČ? Vždyť ti jsou všude, i v ODS, která dnes staví program i na antikomunismu... A jakým způsobem minulost svých členů ověřujete? Co když někdo jen své členství neuvede? Ověřujete údaje, které vám členové dají?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2013 16:14:05 - MUDr. Jan Hýsek
 Dobrý den, jsem pouze řadový člen a nemohu zde hovořit za ANO. Tak Vám zde mohu poskytnout pouze svoje osobní názory, postřehy a informace, které mám. Snad to bude k odpovědi stačit. Ke každému novému členovi se přistupuje zcela individuálně. Přijímání členů se věnuje velká pozornost. Raději méně a lépe, než... Ve výjimečných případech může být přijat i člověk, který byl v minulosti v KSČ. Ve VÝJIMEČNÝCH případech. Osobně mne až tak netrápí, zda byl někdo před 20 či třeba před 45 lety v KSČ, v ODS či jiné straně, zajímá mne jeho osobnost. Je snaha údaje ověřovat jak to jen jde. Zjišťují se také například reference v daném kraji. Ale realisticky není možné prověřovat všechny nové členy. Byl vytvořen morální kodex ANO - http://www.ano2011.cz/o-nas/data/file/moralni_kodex_ano2011.pdf . Přesto, podrobnější informace Vám poskytne např. pan Koval - koval@ano2011.cz