MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2014 10:48:13 - V.Koloušek

status

Co máte na mysli svým statusem? A co jste vlastně vy zač? BPP a mimo zastupitelskou funkci? Jste vůbec politik? Kde působíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.02.2014 18:42:16 - MUDr. Jan Hýsek
 Dobrý den, z mojí strany to byla spíše taková řečnická otázka. Domnívám se, že situace v naší zemi je někde blízko dna. Doufejme, že se od toho dna snad již i odrážíme. I když někdy ztrácím naději. Ale to není nějaký ojedinělý názor. Říká to více lidí z mého okolí. Nejsem politik. Jsem spíše něco jako podporovatel či iniciátor. Pomáhal jsem v roce 2010 vytvořit v Hradci Králové komunální uskupení Doma v Hradci. Pomáhal jsem nastartovat Hnutí Východočeši. Pomáhal jsem v roce 2011 rozjíždět v Královéhradeckém kraji Hnutí ANO a položil jsem v Hradci jeho "první cihlu". Prostě a jasně, chci, aby se poměry v tomto státě zlepšily, aby nás zastupovali čestní a přitom kompetentní lidé (to je ovšem výzva!), a to od obcí až po EU. Když to zjednoduším - zatím se ještě nechci stěhovat do zahraničí a mám v plánu tu zůstat.