MUDr. Jan Marušiak, PhD.

kandiduje na 3.místě za TOP 09 v Libereckém kraji do PS
  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.01.2018 12:36:00

Je smutné vidět chátrající politickou figuru

Je smutné vidět chátrající politickou figuru

Nemám ze úterní debaty s Voříškem na TV Prima dobrý pocit. Oceňuji výkon pana profesora, který působil klidně, nesestoupil do kanálu špíny, kam ho chtěl zatáhnout Zeman a svým frenetickým řevem též Zemanovi věrní.

Prezident již zase koulel očima a občas měl opět výraz, který jsme si zvykli spojovat pouze s ním a jeho mentálním stavem. Tzv. fakta, která Zeman používá, byla opět minimálně z 50 % nepravdivá - část jich na místě vyvrátil již pan profesor. Zeman ztratil klidný výraz tváře, kterým bodoval na Nově, kde byl sám.

Na závěr debaty se postavil na své nemocné nohy, které ho již evidentně nenesou. Je vlastně smutné vidět chátrající politickou figuru, která obklopena svými rádci (Mynáře a Nejedlého schovali), ztratila veškerou soudnost stran svých schopností. Krásný den, přátelé.

JAN MARUŠIAK, PRIMÁŘ CÉVNÍ CHIRURGIE KNL

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama