MUDr. Jan Marušiak, PhD.

kandiduje na 3.místě za TOP 09 v Libereckém kraji do PS
  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2018 18:20:00

Miliardy komunistům nesmrdí

Miliardy komunistům nesmrdí

Že se spojí v soudružském objetí Babiš, Filip a Okamura bylo celkem zřejmé už hned po vyhlášení výsledků voleb. Jen se musely trochu dělat vlny a politické tanečky, aby to nebylo tak okaté.

Dá se říct - podle peří poznáte je. A je to jedno, máte-li na mysli Andreje, Vojtěcha či Tomia. Demokraté definovaní z pohledu Masaryka, Čapka nebo Havla to nejsou ani za mák. Ale "jejich Češi jim rozumějí" - dost bylo kavárenských povalečů, lehkoživků, dost bylo Peroutků, zapomeňte na 1. republiku, intelektuálskou svoloč, zapomeňte na ty vaše pisálky, co jim říkáte svobodný tisk. Blbost - končíme. Přichází nová doba - doba Miloše - "našeho Miloše" "našeho člověka" a jeho družiny - zcela šílených týpků, venkov se s nimi konečně nadechl a zvedá hlavu od půllitru, Evropa nás nezajímá, uděláme si to tak nějak po našem.

Nu čto - miliardy komunistům nesmrdí, už Lenin říkal Gorkimu ať se v žádném případě! nenechá léčit chudými a hloupými bolševiky a poradil mu finančně dobře zajištěné doktory v Evropě.

Je to furt stejné, je to v lidech a vůbec, ale vůbec nic se v rudém táboře nezměnilo. Nikdy nezapomínejme na historii, nezapomínejme, že každý člověk má v sobě potenciál chovat se za určitých okolností jako úplné hovado - pokud tomu doba přeje.

MUDR. JAN MARUŠIAK, ČLEN TOP 09 LIBEREC

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama